Βλάβες Κλιματιστικών

Αποκτήστε τις καλύτερες υπηρεσίες κλιματισμού!

προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κλιματισμού που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Ανεξάρτητα από τον τύπο ή το μέγεθος του κλιματιστικού σας, οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν.

Downloads

Semper est cursus lectus nibh est duis hendr erit Eros amet nec

ΒΛΑΒΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Η εταιρεία μας μπορεί να έρθει άμεσα κοντά σας και να διαγνώσει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα στο κλιματιστικό σας. Οι τεχνικοί μας έχουν την γνώση να επισκευάσουν άμεσα την οποιαδήποτε βλάβη αν και εφόσον υπάρχουν τα ανταλλακτικά. Στην περίπτωση που τα ανταλλακτικά δεν βρίσκονται όπως για παράδειγμα μία πλακέτα ενός παλαιού κλιματιστικού που έχει καεί τότε έχουμε την δυνατότητα να επισκευάσουμε την υπάρχουσα πλακέτα εντός 48 ωρών. 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησής σας καλέστε στα τηλέφωνα της εταιρείας μας για να εξυπηρετηθείτε άμεσα.

Ποιοτικά υλικά.
Σύγχρονος εξοπλισμός
Εξειδικευμένοι τεχνικοί.
Είμαστε πιστοποιημένοι

Ο απόλυτος πάροχος υπηρεσιών.

Εμπιστευτείτε τον απόλυτο πάροχο υπηρεσιών κλιματισμού και θέρμανσης που εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα και επαγγελματισμό. Με εξειδικευμένους τεχνικούς και τη χρήση των πιο πρόσφατων εξοπλισμών, προσφέρουμε λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας. Είμαστε πιστοποιημένοι και δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας και βιώστε την άριστη εμπειρία που σας αξίζει!

  • Καθαρισμός Φίλτρων Αέρα
  • Καθαρισμός Κουρτίνας Αέρα
  • Έλεγχος Κατάστασης Καλωδίων και Συνδέσεων
  • Έλεγχος Θερμοστάτη και Αισθητήρων
  • Έλεγχος Κυκλώματος Ψυκτικού Υγρού
  • Εκτίμηση και Πρόταση για Επισκευές ή Αντικατάσταση Εξαρτημάτων

Διαβάστε χρήσιμες συχνές ερωτήσεις (FAQs)

Πόσο διαρκεί η εγκατάσταση ενός κλιματιστικού;

Η διάρκεια της εγκατάστασης εξαρτάται από τον τύπο και το μέγεθος του κλιματιστικού. Συνήθως, η εγκατάσταση ολοκληρώνεται εντός μιας ημέρας.

Τα φίλτρα πρέπει να καθαρίζονται κάθε 1-2 μήνες, ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης, για να διατηρηθεί η αποτελεσματικότητα και η ποιότητα του αέρα.

Συνιστάται να πραγματοποιείτε ετήσια συντήρηση για να διατηρείται η απόδοση του κλιματιστικού και να αποφεύγονται προβλήματα.

Μια απλή δοκιμή είναι να ελέγχετε αν το κλιματιστικό εκπέμπει κρύο αέρα κατά τη λειτουργία. Αν διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε με εξειδικευμένο τεχνικό.

Ναι, συνήθως στο εγχειρίδιο χρήσης του κλιματιστικού περιλαμβάνονται οδηγίες για τη σωστή χρήση, τη συντήρηση και τις προφυλάξεις.

Η ενεργειακή απόδοση επηρεάζει την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος λειτουργίας του κλιματιστικού. Ένα κλιματιστικό με υψηλή ενεργειακή απόδοση είναι πιο οικονομικό.

Το κόστος εγκατάστασης εξαρτάται από τον τύπο, το μέγεθος και τις προδιαγραφές του κλιματιστικού. Είναι καλύτερο να ζητήσετε μια προσφορά από επαγγελματία τεχνικό.

Η τακτική συντήρηση από εξειδικευμένους τεχνικούς είναι ο καλύτερος τρόπος για να προλάβετε προβλήματα και να διατηρήσετε το κλιματιστικό σας σε άριστη κατάσταση.