Εγκατάσταση Κλιματιστικών

Αποκτήστε τις καλύτερες υπηρεσίες κλιματισμού!

προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κλιματισμού που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Ανεξάρτητα από τον τύπο ή το μέγεθος του κλιματιστικού σας, οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν.

Downloads

Semper est cursus lectus nibh est duis hendr erit Eros amet nec

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Η Hellas Clima διαθέτει αδειούχους ψυκτικούς όπως προβλέπεται από τον νόμο για την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Οι  εγκαταστάσεις των κλιματιστικών γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κάθε κατασκευαστή. Η εταιρεία μας διαθέτει ανυψωτικά μηχανήματα για τοποθετήσεις οι οποίες βρίσκονται πάνω από το όριο των 3 μέτρων. Ο μέσος όρος χρόνου για την τοποθέτηση ενός κλιματιστικού είναι 90 λεπτά περίπου έχοντας κάνει και το κενό που απαιτείται στο μηχάνημα. 

  Η αντλία κενού είναι απαραίτητη για την σωστή λειτουργία του κλιματιστικού καθώς και για το χρόνο ζωής του. Όταν έχουμε κάνει κενό σε ένα μηχάνημα επιτυγχάνουμε την μεγαλύτερη απόδοση αλλά και την μεγαλύτερη σε χρόνο ζωής του κλιματιστικού μας. 

Κάθε εγκατάσταση κλιματιστικού είναι μοναδική. Οι βαθμοί δυσκολίας που επηρεάζει τόσο το χρόνο εγκατάστασης όσο και το κόστος είναι οι εξής:

  • Το τί τοίχος θα πρέπει να τρυπηθεί, αν δηλαδή ο τοίχος είναι τούβλο ή πέτρινος ή μπετό ή τζαμαρία. 
  • Το πόσα μέτρα θα απέχει η εσωτερική από την εξωτερική μονάδα.
  • Σε τί ύψος θα τοποθετηθεί η εξωτερική μονάδα. 
  • Αν το μέρος που θα διασχίζουν οι σωληνώσεις είναι ελεύθερο ή περνάνε μέσα από ντουλάπια, πατάρι κλπ. 
  • Τί σωληνώσεις βάζουμε στο κάθε κλιματιστικό (όσο μεγαλύτερα τα btu τόσο ακριβότερος ο σωλήνας) 
Ποιοτικά υλικά.
Σύγχρονος εξοπλισμός
Εξειδικευμένοι τεχνικοί.
Είμαστε πιστοποιημένοι

Ο απόλυτος πάροχος υπηρεσιών.

Εμπιστευτείτε τον απόλυτο πάροχο υπηρεσιών κλιματισμού και θέρμανσης που εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα και επαγγελματισμό. Με εξειδικευμένους τεχνικούς και τη χρήση των πιο πρόσφατων εξοπλισμών, προσφέρουμε λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας. Είμαστε πιστοποιημένοι και δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας και βιώστε την άριστη εμπειρία που σας αξίζει!

  • Εγκατάσταση των εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων
  • Συνδέσεις και ρύθμιση των αισθητήρων και θερμοστάτ
  • Δοκιμές λειτουργίας και απόδοσης
  • Εκπαίδευση των χρηστών για τη χρήση και την συντήρηση του συστήματος
  • Παροχή εγγύησης και υποστήριξης μετά την εγκατάσταση

Διαβάστε χρήσιμες συχνές ερωτήσεις (FAQs)

Πόσο διαρκεί η εγκατάσταση ενός κλιματιστικού;

Η διάρκεια της εγκατάστασης εξαρτάται από τον τύπο και το μέγεθος του κλιματιστικού. Συνήθως, η εγκατάσταση ολοκληρώνεται εντός μιας ημέρας.

Τα φίλτρα πρέπει να καθαρίζονται κάθε 1-2 μήνες, ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης, για να διατηρηθεί η αποτελεσματικότητα και η ποιότητα του αέρα.

Συνιστάται να πραγματοποιείτε ετήσια συντήρηση για να διατηρείται η απόδοση του κλιματιστικού και να αποφεύγονται προβλήματα.

Μια απλή δοκιμή είναι να ελέγχετε αν το κλιματιστικό εκπέμπει κρύο αέρα κατά τη λειτουργία. Αν διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε με εξειδικευμένο τεχνικό.

Ναι, συνήθως στο εγχειρίδιο χρήσης του κλιματιστικού περιλαμβάνονται οδηγίες για τη σωστή χρήση, τη συντήρηση και τις προφυλάξεις.

Η ενεργειακή απόδοση επηρεάζει την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος λειτουργίας του κλιματιστικού. Ένα κλιματιστικό με υψηλή ενεργειακή απόδοση είναι πιο οικονομικό.

Το κόστος εγκατάστασης εξαρτάται από τον τύπο, το μέγεθος και τις προδιαγραφές του κλιματιστικού. Είναι καλύτερο να ζητήσετε μια προσφορά από επαγγελματία τεχνικό.

Η τακτική συντήρηση από εξειδικευμένους τεχνικούς είναι ο καλύτερος τρόπος για να προλάβετε προβλήματα και να διατηρήσετε το κλιματιστικό σας σε άριστη κατάσταση.