Σχετικά με εμάς

Image
Image

Καλέστε μας

21 1012 6028
Hellas Clima

Ποιοι Είμαστε

Η Hellas Clima δημιουργήθηκε το 2019 με αντικείμενο εργασίας την εγκατάσταση θέρμανσης αερισμού και κλιματισμού. Σύντομα επεκτάθηκε και σε θερμοϋδραυλικές εργασίες όπως η εγκατάσταση και η συντήρηση ηλιακών θερμοσιφώνων και λεβήτων έχοντας όμως την μεγαλύτερη δύναμή της στην εγκατάσταση οικιακών και επαγγελματικών κλιματιστικών. 

   Σύντομα αφενός λόγω της καλής φήμης που απέκτησε όσο και την όρεξη που είχε υποδείξει τόσο το διοικητικό κομμάτι της εταιρείας όσο και το τεχνικό έλαβε προτάσεις από μεγάλες εταιρείες να εργαστεί για αυτούς. Έτσι τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται και τοποθετεί κλιματιστικά για τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ, ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ και την LEROY MERLIN, οι οποίοι μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Σε πολύ σύντομο χρόνο η εταιρεία στα πλαίσια της ανάπτυξής της μπήκε στον τομέα τόσο των πωλήσεων κλιματισμού μέσω του δικού της e-shop όσο και σε άλλες εργασίες όπως η παράδοση κλιματιστικών και λευκών οικιακών συσκευών μέσω ιδιόκτητου στόλου φορτηγών. 

 

Ειδικευμένοι Τεχνικοί
Ασφαλής Λύση για το Σπίτι.

Η εταιρεία Hellas Clima επενδύει κάθε χρόνο το 30-35% των κερδών της σε νέες υπηρεσίες προς τους ήδη πελάτες της ή προς νέα ομάδα πελατών.

Χρήστος Γιαλούρης
Founder & CEO
Οι Υπηρεσιες μας

πλήρες φάσμα υπηρεσιών

Sorry, no posts matched your criteria.
Sorry, no posts matched your criteria.

Λάβετε λύσεις για το κλιματιστικό σας.

Μην χάνετε ούτε ένα δευτερόλεπτο! Καλέστε μας για να λύσουμε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημά σας.

Συγχρονος Εξοπλισμος.

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας σήμερα

Οι υπηρεσίες μας προσφέρουν  ένα άνετο κλίμα στο σπίτι σας.

Παρέχουμε υπηρεσίες για πάνω από 1000 επιτυχημένες εγκαταστάσεις κλιματιστικών κάθε χρόνο.